Mart Ayı Kolorektal(Kalın Bağırsak) Kanseri Farkındalık Ayı
29 Mart 2024

"Mart Ayı Kolorektal(Kalın Bağırsak) Kanseri Farkındalık Ayı" etkinlikleri kapsamında Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından, 28/03/2024 tarihinde
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde Kanser Farkındalık Standı açılmış olup, personelimiz, hastalar ve hasta yakınları konu ile ilgili bilgilendirilerek broşürler dağıtılmıştır. İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Fatih ŞERİFOĞLU hastanemizdeki etkinlik çerçevesinde standımıza ziyarette bulunmuşlardır. Öğleden sonra da Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Şeyda Nur Yaylaoğlu, Ebe Huri BORAN, Ebe Deren ÇETİNKUŞ, Lab.Tekn. Ufuk BAYRAM tarafından hastanemizde tedavi görmekte olan hasta ve hasta yakınlarına yönelik "Ülkemizde ve Dünyada Kanser, Meme,Serviks,Kolorektal Kanser Taramaları " konularında eğitim verilmiştir.

ketem1
ketem3